Santander forbrukslån

Santander Consumer Bank er en av de største aktørene i markedet når det gjelder forbrukslån. Santander tilbyr lån uten sikkerhet fra 10.000 - 350.000 kroner, og du kan også tilpasse nedbetalingstiden litt etter egne ønsker. Et smålån eller et vanlig forbrukslån har en nedbetalingstid på mellom 1 og 5 år, mens et refinansieringslån kan tilbys på en periode på inntil 15 år. De har også en lånekalkulator, slik at du har muligheten til å finne ut omtrent hva du må betale tilbake hver måned. Renten er heller ikke så verst hos Santander, den laveste nominelle renten starter på 7,9 %.

Mange kunder har også opplevd å spare endel penger på å samle forskjellige smålån, til et forbrukslån via banken. Kredittkortgjeld kan ofte ha en litt dyrere rente enn et forbrukslån, så se over betingelsene dine, og ved å samle alle de forskjellige kostnadene dine inn i ett lån kan være fordelaktig. Det er fort mange tusenlapper i fortjeneste ved å refinansiere, avhengig av hvor mye gjeld du har i utgangspunktet.

Som en sikkerhet hvis noe uforutsett skulle inntreffe, kan du få en låneforsikring som sikrer deg om du for eksempel skulle miste jobben, bli syk eller noe annet som skaper en vanskelig økonomisk situasjon. Dette er frivillig om du vil tegne eller ikke.

For å kunne søke om lån hos Santander må du være over 25 år, ha en årsinntekt på minimum 200.000 kroner, være bosatt i Norge og ikke ha noen betalingsanmerkninger eller inkassosaker. Lån opptil kr 350.000 hos Santander.