Santander forbrukslånSantander Consumer Bank er en av de største aktørene i markedet når det gjelder forbrukslån. Santander tilbyr lån uten sikkerhet fra 10' - 250.000 kroner, og du kan også tilpasse nedbetalingstiden etter egne ønsker. De har også en lånekalkulator, slik at raskt kan finne ut hva du må betale tilbake hver måned. Renten er heller ikke så verst hos Santander, den starter på 11,5 %.

Mange kunder har også opplevd å spare endel penger på å samle forskjellige smålån, til et forbrukslån via banken. Kredittkortgjeld kan ofte ha en litt dyrere rente enn et forbrukslån, så se over betingelsene dine, og ved å samle alle de forskjellige kostnadene dine inn i ett lån kan være fordelaktig. Det er fort mange tusenlapper i fortjeneste ved å refinansiere.

Som en sikkerhet hvis noe uforutsett skulle inntreffe, kan du få en låneforsikring som sikrer deg om du for eksempel skulle miste jobben, bli syk eller noe annet som skaper en vanskelig økonomisk situasjon.

For å kunne søke om lån hos Santander må du være over 25 år, ha en årsinntekt på minimum 140.000 kroner, ha bodd i Norge i minimum 3 år og ikke ha noen betalingsanmerkninger eller inkassosaker på deg. Lån opptil kr 250.000 hos Santander. (Er nå utgått).

Prøv å søke hos Lendo, som har bedre betingelser:  65 000 kr, eff.rente 16.84%, 5 år, etbl geb 650 kr, totalt 94150 kr.

Kategori: