Bank Norwegian Forbrukslån

Flyselskapet Norwegian kan nå i tilegg til flybilletter også tilby et forbrukslån uten sikkerhet, for de som behøver litt ekstra penger. De tilbyr lån til en nominell rente som starter fra 8,99% Dette er en av de beste renteforholdene som finnes på lånemarkedet i dag når det kommer til lån uten sikkerhet, og det kan derfor være smart å se over hvilke faste regninger du allerede har, for å eventuellt samle dine låneutgifter hos Norwegian. Mange velger å samle smålån og kredittkortgjeld ved en refinansiering, for å senke sine totale lånekostnader. Du får da kun ett lån og forholde deg til, og i tillegg kan du spare penger. Lånerammen til Bank Norwegian er fra 5.000 - 600.000 kroner.

For å få vite de eksakte betingelsene knyttet opp til ditt lån, må du sende inn en søknad online, hvor banken kontrollerer at du oppfyller kravene for å kunne innvilge din søknad. For å kunne søke må du være over 23 år, ha en registrert inntekt, samt at du ikke har noen aktive inkassosaker.

Hvis du er på utkikk etter å låne litt ekstra penger, eller å samle dine utgifter på et sted, kan forbrukslånet til Bank Norwegian være din løsning. Søk om lån hos Norwegian rett under her.