Ta opp billån uten sikkerhet i bilen

Kjøp av bil er en del av hverdagen for oss i Norge. Bilen er for mange helt nødvendig for jobb eller skole. Billån kan noen ganger være en utfordring, men det finnes løsninger. Du kan lese om billån uten sikkerhet i bilen her.

De fleste av oss kommer en eller annen gang til å kjøpe bil. Vi trenger den til jobb, skole eller annen transport. Norge er et langstrakt land, og kollektivtrafikken er ikke like godt utbygd alle steder. De unge drømmer om bil etter at lappen er tatt. De godt etablerte trenger den til frakt av voksne og barn. Andre igjen ser på bilen som et statussymbol. Fellesnevneren er at en vil ha en bil. Bil koster en god del i Norge og det er ikke gjort i en håndvending å finne pengene. De aller fleste må ty til lån for å finansiere bilkjøpet, og det går faktisk ann å søke om billån uten sikkerhet i bilen.

Ikke sikkerhet i bilen – ja det er mulig


Når en leter etter låntilbydere for billån er det ofte to spørsmål som kommer opp, sikkerhet og egenkapital. Disse to tingene er det mest vanlige i dag. Sikkerhet i bilen og en eventuell egenkapital, i form av penger eller den gamle bilen. Har en ikke disse tingene på plass vil en del låneinstitusjoner vegre seg for å gi lån. Heldigvis finnes det andre muligheter. Flere låntilbydere tilbyr nå lån til bilkjøp uten sikkerhet i bilen. Da dette vil være et lån uten sikkerhet er det høyere rente på disse i forhold til de tradisjonelle lånene. Dermed er det viktig at du sjekker godt hva rentene er, og hvilke andre betingelser som gjelder. De billige bilene er enklere å finansiere med lån som dette da risikoen, for låneinstitusjonen, er lavere enn ved kjøp av dyre biler. Lån til dyre biler har ofte mer strenge betingelser.

Et anbefalt lån uten sikkerhet for kjøp av bil får du fra Bank Norwegian, som tilbyr inntil 400.000 kroner innvilget på dagen. Du kan søke om lånetilsagn i dag, så du har det klart til når du skal kjøpe bilen. Eks: Eff. rente 17,8 % 65.000 o/5 år, etb.geb. 950,- Totalt: 95.872,-

En rimelig bil gjør selvsagt lånet ditt billigere. Noen ting en bør være oppmerksom på når det gjelder billån uten sikkerhet. Tidligere nevnt er rentene, det andre er betalingsbetingelsene. Det fine med billån uten sikkerhet i bilen er at en kan selge den når en selv vil. Dette er ikke mulig om bilen er sikkerhet for lånet. Da må lånet ofte innfris før salg. Å overholde betingelsene for betaling vil være viktig. Legg inn avdragene i ditt månedlige budsjett. Ser du at det kan gå galt en måned, kontakt låntilbyderen. På denne måten slipper du å ende opp med billån uten sikkerhet med en betalingsanmerkning på kjøpet.
Posted in  on 10:15:00 by Admin |   Edit