Få forbrukslån med betalingsanmerkninger

Det er kjent for de aller fleste at det er vanskelig å få forbrukslån hvis man allerede har hatt en betalingsanmerkning eller har gående inkassosaker. Det er dog ikke alltid at en betalingsanmerkning betyr at du er en dårlig betaler. Det er mulig å få godkjent søknad om forbrukslån, selv med en historie i registeret av betalingsanmerkninger.

Har du hatt betalingsanmerkninger


Alle banker og finansinstitusjoner sikrer seg for å kjøre store risikoer, ved å ikke låne ut penger til mennesker med en negativ historie når det gjelder overholdelse av nedbetaling. Ved å vise at du er villig til å ordne opp i de økonomiske flokene, er det enkelte banker som spesialiserer seg på nettopp dette. De hjelper deg til å komme på rett spor ved å gi deg forbrukslån, selv med betalingsanmerkning.

La deg hjelpe til å komme på rett kjøl


Er du villig til å få økonomien din på rett spor igjen? Det kan skje den beste at økonomien tar et brokete sidesprang. Det kan være at du altfor enkelt har latt deg rive med av ”må ha”-bølgen, eller at du har fått mange uventede utgifter av forskjellige slag. Enkelte banker hjelper deg til å rydde opp ved å la deg samle dine gamle lån. De vil sågar ikke gi deg et nytt forbrukslån, men rett og slett refinansiere dine løpende lån til ett. Dette er måten å løse det på, da banker ikke har lov å gi nye forbrukslån til mennesker tilknyttet betalingsanmerkninger.

Forbrukslån med betalingsanmerkning


Husk at et forbrukslån med betalingsanmerkning ikke skal sette deg i videre knipe. Det er viktig å vite at hvis man ønsker å refinansiere med et forbrukslån med betalingsanmerkning, vil banken kreve pant i fast eiendom som sikkerhet for pengene man får låne. Kontroller nøye at dette er den beste løsningen for deg og at du har råd til å behandle et slikt lån. Søk rådgivning hvis du ikke er sikker på hvordan du skal løse de økonomiske problemene dine. Et forbrukslån som du kan få innvilget, med betalingsanmerkning, kan hjelpe deg til å få orden på økonomien din. Det krever dog en varig forandring i vanene dine og en fast hånd - også på lommeboken - for å komme på rett kjøl.