Plusslån

Skal du skaffe deg et forbrukslån på dagen, kan et plusslån være midt i blinken. Dette lånet gir deg muligheten til å få det første året helt avdragsfritt, slik at du får de pengene du har behov for med en gang, og kan vente til det andre året med å betale tilbake avdragene.
Med plusslån kan du låne 10.000, 20.000 eller 30.000 kroner uten sikkerhet, og du kan velge å betale tilbake pengene på 1, 2, 3 eller 4 år. Når din søknad har blitt godkjent, sender plusslån deg et utbetalingskort hvor du kan heve pengene.

Dette er en av de få muligheten man har til å ta opp et lån uten sikkerhet hvis man er 20 år. De fleste andre låneinstutisjoner i Norge har en nedre aldersgrense på enten 23 eller 25 år.

For å kunne søke om et plusslån må du være over 20 år, du kan ikke ha noen betalingsanmerkninger og du må ha en registrert inntekt på over 120.000 kroner. Med andre ord ikke så alt for høye krav for å få søknaden om et plusslån godkjent. Du får svar på din søknad i løpet av bare noen minutter. (Plusslån er avviklet).