Folkia Mikrolån

Det finnes mange typer av lån på markedet og et mikrolån kan passe bra hvis du har en kort horisont for lånet. Denne låneformen kalles også for et SMS-lån. Folkia er et selskap som tilbyr mellom 1.000 og 5.000 kroner gjennom et mikrolån som har en nedbetalingstid på opp til 30 dager. Dette kan være en grei løsning hvis det for eksempel skjer noe uforutsett og det er igjen et par uker igjen til lønning. Søknaden er enkel å fylle ut.


Folkia - Har du behov for et lite lån, da er dette rette stedet! Lån fra 1 000 – 20 000 kr. Eks: 10.000 kr i 6 mnd, eff.rente 116%, etabl.geb 350, Tot: 12.408,-

Folkia har en nedre aldersgrense for de som kan søke på 20 år. En enkel kredittvurdering vil bli foretatt, men med en grei og ryddig økonomi blir trolig din søknad godkjent. Dette forbrukslånet som Folkia tilbyr har ingen skjulte kostnader, og pengene blir ført direkte inn på din bankkonto.

Nå er det åpnet for å kunne låne helt opp til 20.000 kroner hvor nedbetalingstiden er inntil et helt år om du ønsker dette. Behandlingstiden er rask og hele søknaden kan gjøres online, med elektronisk signering som du gjør ved å bruke din BankID.