20 % planlegger forbrukslån

Kredittkort og forbrukslån blir bare mer og mer vanlig blant ungdommer i Norge, og nå viser en undersøkelse som er gjort av Fokus Bank at 20 % av ungdommer under tretti år planlegger å søke om et forbrukslån i nærmeste framtid.
Et forbrukslån kan i en del tilfeller være mer gunstig enn et kredittkort, spesielt hvis vi ser på rentene som følger med lånet. Den effektive renten på kredittkort ligger ofte fra rett under 20 % og helt opp til over 30 %, litt avhengig av hvilket kort man velger seg. Når vi samtidig ser at renten på forbrukslån starter på under 10 %, og varierer utifra søkerens økonomiske situasjon, vil det være enkelt å se hva som lønner seg mest av de to låneformene som begge baserer seg på usikrede lån.

En viktig ting å være klar over når det gjelder forbrukslån, er at du får først presentert den endelige renten etter at søknaden er sendt inn, men ingenting er bindene før du aksepterer tilbudet. Derfor vil det stort sett lønne seg å søke samtidig hos flere banker og utlånere, slik at du enkelt kan sammenligne vilkår og velge det beste og billigste tilbudet på forbrukslånet.
on 11:32:00 by Admin |   Edit