Norges billigste forbrukslån

Det er mange som i dag tilbyr forbrukslån uten sikkerhet i Norge, og hvis du skal søke om et lån online kan det være vanskelig å vite hvem som har Norges billigste forbrukslån. Uansett hva som gjør at du ønsker å ta opp et lån, om det er til eget personlig forbruk, en refinansiering av tidligere gjeld eller noe annet, så vær klar over at de ulike betingelsene varierer fra bank til bank. Derfor bør du være ekstra nøye når du vurderer hvilket selskap du vil benytte, for gebyrer og renter kan skille en del og du kan spare gode penger på å velge den billigste långiveren.

Et tips vil derfor være å søke hos flere banker på en gang, for på den måten å innhente de beste betingelsene for akkurat ditt lån, noe du enkelt kan gjøre med en lånesøknad hos Lendo, en tjeneste fra Schibsted-konsernet.

Send inn en uforpliktende søknad gratis til Lendo her. Eksempelrente: 7,90% (65.000 kr, eff.rente 16.84%, 5 år, etbl geb 650 kr, totalt 94.150 kr.) Renten settes individuelt for hver låntaker og kan derfor variere noe.

Når du søker om et forbrukslån fra Lendo, går nemlig din søknad inn til flere banker og du har på den måten muligheten til å sammenligne vilkårene før du bestemmer deg for hvilket forbrukslån du vil gå for. Dette er en helt uforpliktende tjeneste som det ikke koster noenting å benytte seg av. Ettersom de fleste tilbydere av lån uten sikkerhet i Norge kredittsjekker sine kunder før et lånetilbud presenteres, kan du med en slik tjeneste enkelt finne ut hvilket lån som er Norgest billigste akkurat for deg!

For å kunne søke må du være over 20 år og vise til en inntekt som er over 120.000 kroner for lån på opp til 50.000 kroner eller over 200.000 kroner på lån som er på mer enn 50.000 kroner. Du kan låne inntil 350.000 kroner med en nedbetalingstid på mellom 3 og 10 år. De forskjellige tilbudene får du raskt via epost eller SMS, og så fort du hart bestemt deg for hvilken långiver du vil benytte deg av fortstetter prosessen med utbetaling av pengene dine.

-->

Hvis formålet med lånet er å samle eller refinansiere gammel gjeld, får du vanligvis hjelp fra din långiver med å løse ut de kreditter du allerede har, slik at du fremover kun får en långiver å forholde deg til. Slik skaffer du deg enklere oversikten over utgiftene dine, samtidig som du får et billigere lån å betale ned på. Smart, enkelt og greit!