Lån til silikon

Det er mange som i dag tar en brystoperasjon og legger inn silikon, men dette kan for den del være en kostbar affære. En vanlig operasjon koster i dag litt i overkant av 30.000 kroner, og dette er penger du enten må ha spart opp til, eller låne til ettersom de færreste kirurger eller legesentere aksepterer avbetaling som betalingsmåte. Som oftest gjelder det en engangsbetaling som må være gjort før inngrepet utføres.


Har du spart opp penger til dette så er det egentlig bare vel og greit, ettersom når du har betalt og operasjonen er ferdig gjennomført, så er du ferdig med den delen. Men hvis du ikke har pengene tilgjengelig enda, så finnes det faktisk noen muligheter til å låne penger uten sikkerhet, for å benytte til inngrepet.


Lån inntil 50.000 kroner med thorn her! Annonse. Eks på rente 15,13%, 25.000,-, o/5 år, etabl.geb. 695,-, Totalt: 35.008,- 20 års aldersgrense for søkere som har fast inntekt, og lånet har relativt lave gebyrer sammenlignet med andre tilbydere av smålån i Norge.

Du kan låne inntil 50.000 kroner til relativt gunstig rente nå fra Thorn som har spesialisert seg på på smålån uten sikkerhet. Da har du muligheten til å velge en nedbetaling som kan strekke seg over 1 - 5 år, og med muligheten til å betale ned raskere om så skulle være ønskelig. Det å kjøpe silikon til brystforstørrelse eller andre former for plastisk kirurgi er i dag helt vanlig og akseptert, og det kan helt klart være verdt kostnaden for en del som ønsker en forandring utseendemessig. Husk på at det ikke lønner seg å overdrive når du ser på ny størrelse, men hør på kirurgen som vanligvis kommer med fornuftige forslag og synspunkter.

Det finnes billigere alternativer ved å oppsøke klinikker i utlandet, men sjekk da nøye andres erfaringer på forhånd. Du har ikke samme sikkerhet om du reiser utenlands sammenlignet med å benytte en kirurg som holder til på en klinikk i Norge.

Har du muligheten til å betale ned lånet raskere enn avtalt oppsett, er det ingenting som hindrer deg fra å gjøre det. Ingenting ekstra tilkommer om du løser ut lånet tidligere enn avtalt. Vanlig nedbetalingstid for et lån til silikon ligger på 2 år, men det er som sagt mulig å velge alt i fra 1 år og opp til 5 år om du velger en finansiering gjennom Thorn.