Smålån for 20-åringer

Smålån for 20-åringer med behov for cashNår en er ung er det mye en ønsker penger til, men samtidig er tilgangen til litt ekstra penger ikke alltid like enkel. Det hender vi får uforutsette utgifter, mens vi enda venter på neste lønning. Da er det fint at det finnes lån for de i 20-årene. Trenger du litt informasjon? Les videre!

Lånetilbud for 20-åringer via Lendo. Lån fra 5.000 opp til 400.000 kroner uten sikkerhet, med svar på søknaden samme dag! (eks: 65 000 kr, eff.rente 16.84%, 5 år, etbl geb 650 kr, totalt 94150 kr.)

Mange unge har behov for hjelp med å finansiere ting. Er man ung er det ikke like enkelt å finne pengene til dette. Kanskje er det en ny laptopp en trenger, eller er det turen sammen med kompisene som frister? Mange kan også ha behov for litt ekstra cash i forbindelse med innkjøp av for eksempel møbler. Det er jo ikke slik at en i ung alder sitter med møblement for en hel leilighet. Da er det godt at det finnes løsninger også for de fra 20 år og opp.

20-åring og trenger litt hjelp med cash?

Det har lenge vært en opparbeidet sannhet at lån er for de etablerte, som kan stille sikkerhet for lånet de tar. Heldigvis har dett endret seg. Nå finnes det lån også for de unge. Selvklart gis ikke lånet uten at en kan stille opp med inntekt, man må vise til at det er mulig å betale lånet tilbake. Har du inntekt er det rimelig lett også for deg som er 20 år. Mange i denne alderen har ikke noe å stille i sikkerhet for lånet, og må søke lån uten sikkerhet. Det er viktig at du sjekker alle betingelsene for dette, da lån uten sikkerhet er mye dyrere enn andre lån. Rentene kan komme opp mot hele 20 %. Sjekk lån opp mot hverandre. Beregn hva du må betale tilbake, inklusive renter. Husk også da å ta med eventuelle gebyrer på lånet. Renter og gebyr kommer på toppen av lånesummen.

Når alle utgifter er beregnet, og lånet er i boks

Du har regnet og kalkulert hva lånet koster, og pengene er på konto. Du er klar for investeringene dine. Vær nøye med å beregne dine månedlige lånekostnader inn i budsjettet ditt. Å overholde betingelsene for tilbakebetalingen er viktig! Klarer man ikke dette er sannsynligheten stor for å pådra seg en betalingsanmerkning. Det er ikke noe man ønsker i denne alderen, da det kan straffe seg senere. Får du problemer med å betale de månedlige avdragene er det viktig at du kontakter långiveren umiddelbart. Gjør man det er det oftest en løsning å oppdrive, selv for 20-åringer!