Hvordan kutte kredittkortgjeld?

Det er veldig mange i Norge som har flere kredittkort, og mange av oss har dratt kortene litt for mange ganger. Det er enkelt å opparbeide seg kredittkortgjeld, men det er ikke alltid like enkelt å kvitte seg med den. Så hva skal man gjøre for å enklest mulig bli kvitt kredittkortgjeld?

Det finnes selvfølgelig flere alternativer, hvor det er mulig å spare så mye penger hver måned som mulig, eller kutte ned på forbruket så godt det går. Men faktum er at mange nå velger å samle all kredittkortgjelden inn i ett lån hvor refinansieringen sørger for en lavere rente, for å senke utgiftene på en rask og enkel måte.

Det du kan gjøre er å søke om en refinansiering av kredittkortgjeld fra en av de større og kjente bankene som tilbyr en slik løsning. Du kan godt søke hos flere for å sammenligne hvilke vilkår du kan få tak i, men nesten uten unntak får du da en billigere løsning for å betale ned gjelden. Nesten det beste er at du slipper å velge på forhånd, ettersom du kan søke om en slik refinansiering uten forpliktelser og helt kostnadsfritt hos alle bankene.

Så hva er løsningen?


Ja enten må du begynne å spinke og spare for å redusere forbruket, slik at du kan betale inn mere penger til de kredittkortselskapene du skylder penger, eller så må du skaffe deg en billigere långiver, som du kan få til gjennom en refinansiering av kredittkortgjelden. Valget er bare ditt!

Men alle er sikkert enige om at det lønner seg å kutte ned på kostnadene som er forbundet med gjeld på grunn av kredittkort. Det er i hvert fall ikke lønnsomt å betale mere i rentekostnader enn hva som er absolutt nødvendig.

Så gjør deg selv en tjeneste, ved å søke om et lån uten sikkerhet i dag, som du benytter til å samle all din kredittkortgjeld.