GE Money Forbrukslån

GE Money Bank er en av Norges eldste og største tilbydere av forbrukslån uten sikkerhet, og her har du muligheten til å søke om opp til 250.000 i lån uten å måtte være nødt til å skaffe noen sikkerhet for pengene du låner. Du kan låne penger til hva du vil, uten å måtte oppgi hvorfor du søker.

Som søker må du være over 25 år, du må være bosatt i Norge, du må være i jobb eller motta trygd, pensjon eller andre ytelser på minimum 200.000 kroner i året. Hvis du er selvstendig næringsdrivende, må du ha drevet firmaet i minimum 3 år for å kunne søke om et forbrukslån fra GE Money Bank. Du kan heller ikke ha noen betalingsanmerkninger eller aktive inkassosaker, men oppfyller du disse kravene, er det stor sjanse for at ditt lån vil bli innvilget fra GE Money.

Forbrukslån fra GE Money Bank - Forbrukslån fra kr 30 000 til 250 000. Vi har fra 1946 vært tilbyder av forbrukslån og kreditter. Med 300 000 kunder er vi en av Norges største innen forbrukerfinansiering. Låneeks.: Eff.rente 16,84 %, kr 65 000 o/5 år, etabl.geb. 650 Tot. kr 94 150

Leter du etter penger eller en finansiering til oppussing, en ekstra ferietur, uforutsette utgifter eller hva det måtte være, er et forbrukslån fra GE Money i dag en av de mest gunstige alternativene på markedet. Den endelige effektive renten fastsettes i hvert enkelt tilfelle, basert på din økonomiske situasjon, alder og historie. Du får oppgitt den endelige renten før du eventuellt velger å takke ja til tilbudet om et forbrukslån fra GE Money Bank.