Lån til båt

Har du funnet en båt du har lyst til å kjøpe? Lurer du på om drømmebåten er innen rekkevidde? Selv om nå sommeren snart er over, så kan det nå være gunstig å gå til innkjøp av en båt ettersom prisene gjerne er litt lavere enn hva de er om våren. Hvis du er ute etter et lån til båten finnes det noen gode muligheter for finansiering online.

Du kan også søke om et båtlån selv om du ikke enda har funnet den båten du er på utkikk etter, slik at du har pengene klare den dagen du finner den som du vil ha.

Med et båtlån fra Bank Norwegian har du nemlig muligheten til å søke om inntil 100 % av kjøpesummen uten sikkerhet. Velger du å skyte inn egenkapital blir dine månedlige utgifter noe lavere. Søk om Båtlån fra Bank Norwegian! Lån raskt og enkelt med BankID. Du får svar med en gang og hele prosessen gjøres på nett. Søknaden er helt uforpliktende. 65k o/5 år,17,8% etb950 Tot:95872kr. Du kan velge å betale ned lånet på opp til 15 år om ønskelig.

Du kan søke helt uforpliktende om en båtfinansiering gjennom Bank Norwegian hvis du er norsk statsborger, har en registrert inntekt og ingen inkassosaker. Du kan velge selv om du ønsker å låne penger til ny eller brukt fritidsbåt, og du kan handle privat eller gjennom en forhandler. Det stilles ingen spesifikke krav til hvilken type av farkost det er snakk om. Den øvre grensen på lånet er 350.000 kroner, så hvis prisen er høyere må du bidra med egenkapital utover det maksimale lånebeløpet.

Fordelen med et båtlån uten sikkerhet er at du slipper å ta hensyn til pant i båten, og at kan låne mer enn bare 65 % av kjøpesummen, noe som er vanlig når det gjelder kjøp av båt gjennom et finansieringsselskap.

-->
En annen mulighet er å inkludere båtlånet i boliglånet hvis du allerede har et slikt, men det behøver ikke nødvendigvis å være den mest fornuftige løsningen. Ofte strekker boliglånet seg ut i tid, slik at hvis du ønsker å selge båten har du trolig ingen mulighet for å betale ned huslånet, og kan ende opp med å fortsette å betale ned på en båt du ikke lenger eier.