Låneformidling til flere banker

Når man skal ut å ta opp et forbrukslån kan det av og til være vanskelig å vite hvor man skal begynne. Noen selskaper bedriver låneformidling, det vil si at når du sender inn en lånesøknad til de, så distribuerer de denne videre til flere forskjellige banker på en gang. Aconto og Zmarta er to slike eksempelr, som helt kostnadsfritt sender din søknad om lån inn til hele åtte forskjellige banker, hvorpå du selv kan velge det beste tilbudet som kommer. Begge disse låneformidleren hjelper hver eneste dag hundrevis av kunder i Norge til bedre betingelser og lånevilkår. Dermed sparer du som kunde både tid og penger.

Søk om lån fra en låneagentHvis du ønsker å benytte deg av tjenesten om låneformidling, så må du være mellom 18 og 70 år, ha en inntekt på over 200.000 kroner i året og være norsk statsborger. Er du utenlandsk statsborger som er bosatt i Norge, må du ha lignet til Norge i 3 år for å kunne søke. Smålån under 50.000 kroner har et lavere inntektskrav til søkeren som må overstige 120.000 kroner i året. Har du inkassogjeld oppfordres du til å søke hos et selskap som aksepterer søkere med betalingsanmerkninger, ettersom det da stilles strengere krav for godkjennelse, og dette er egentlig en annen type av lån. Når du har sendt inn en lånesøknad, får du svar tilbake etter behandlingstiden og kan benytte pengene til et valgfitt formål etter eget ønske. Du kan låne opp til 500.000 kroner uten sikkerhet.

Det vanligste med norsk låneformidling er at en finansagent eller lånemegler som noen kaller de, har avtaler med noen få eller mange banker som de velger å videresende de innkommende søknadene til. Her er det fordelaktig for kunden at det sendes til så mange banker som mulig, slik at man er sikker på å få tilgang til det absolutt beste tilbudet på markedet. Nå skal det sies at det ikke skiller så altfor mye fra bank til bank, men det kan selvfølgelig være greit å ta med seg det man kan. Finansagenter er lovpålagt å se til at bankens plikter overfor kunden er oppfylt, så velger man å søke om forbrukslån på en slik måte er man sikret på samme måte som om man skulle søke direkte hos banken.

Kort oppsummert så kan du som kunde spare penger ved å låne på en utradisjonell måte. La bankene konkurrere om deg, og skaff deg på den måten de beste renter og lånevilkår gjennom en låneformidling.