Hurtiglån på dagen

Er du ute etter et hurtiglån? Et hurtiglån på dagen er mer eller mindre det samme som et lån hvor du får svar på dagen om at det blir akseptert fra bankens side. Et hurtigt svar på en lånesøknad, gir for søkerens del et raskt svar på en viktig forespørsel. Når man skal låne penger på nettet, er det enkelt og greit fordi man har fått et behov etter ekstra penger, og hva er vel da verre enn å måtte vente i dagesvis på å vite om om man får tilgang til pengene? Nei, søker du om et lån på nettet må du kunne forvente å få et svar med en gang!

Så hvor skal man helst søke for å få en fortgang i prosessen? Vi anbefaler i hvert fall nettsiden Lånesvar.no, som har spesialisert seg på banker og låneforetak som gir svar på søknader om lån med det samme. For å si det veldig enkelt, når man ønsker å låne penger gjør man det av et behov, og det behovet minsker ikke akkurat underveis med den tiden man venter... Det er derfor man er på utkikk etter hurtiglån, for å få tak i likviditeten så raskt som mulig.

I Norge i dag kan man låne små beløp på mellom 1.000 og 5.000 kroner på nettet, men også større beløp på mellom 5.000 og helt opp til 360.000 kroner uten sikkerhet. Alt som kreves er en datamaskin, og ofte hjelper det at du kan signere lånesøknaden ved hjelp av din BankID, da sparer du nemlig mye på behandlingstiden av søknaden. Noen banker krever nå også at man skal signere elektronisk, og det er ingenting som tyder på at dette skulle forandre seg i en annen retning fremover.

Så du kan allerede nå i dag søke om et hurtiglån på dagen, beløpet og nedbetalingstiden velger du selv utifra ønske og behov. Mangler du penger her og nå er det ingenting som er bedre enn å kunne skaffe de til veie på kort varsel.

Anbefalte hurtiglån kan du søke online, er fra blant annet Ikano Bank, Lendo eller Bank Norwegian, hvor du får et svar med en gang på lånesøknaden som sendes inn.