Smålån for umiddelbare pengekniper


Det kan skje med alle. Noen ganger kan man komme ut for uforutsette hendelser som gjør at man blir stående fast, uten mulighet til å betale med den månedlige lønnen eller egne oppsparte midler.

Smålån og mikrolån


Derfor kan det i enkelte situasjoner være helt uvurderlig med et lite lån for å lette på en kritisk situasjon. Det kan være snakk om at du har behov for små summer fra for eksempel 5.000 kr, til litt større beløp som 50-75.000 kr. Fordelen med et lite forbrukslån eller et mikrolån, i forhold til å betale med kredittkort, er at det kan betales tilbake over lengre tid enn ved en kredittbetaling. Små summer lånes uten sikkerhet og uten kredittsjekk. Større summer kan bety at de stiller litt større krav til å få lånet innvilget, enn ved en lavere lånesum.

Rask behandling


Den store veksten i lånemarkedet har ført til at det bugner av tilbud for deg som trenger penger raskt til en uforutsett hendelse. Større konkurranse medfører en stor fordel ved at det gir bedre service til kundene og dermed raskere behandlingstid. Den store etterspørselen etter smålån gir større effektivitet ved behandling av smålån. Og med dagens teknologi gjør det at kommunikasjonen mellom deg og låneleverandøren på nett er høyst tilfredsstillende. Prosessen med å søke går raskt og smertefritt. Når du har fylt ut det enkle skjemaet på internett med de nødvendige opplysningene, går det ofte bare minutter før du har fått svar og du kan også få pengene inn på konto i løpet av meget kort tid.

Bruk pengene til det du trenger de til


Smålån innfris uten at du må oppgi noen grunn. Det er ingen som sjekker hva du skal bruke pengene til. Enten du har en gammel gressklipper som ikke vil starte lenger, eller du synes du fortjener en ekstra stor ferie i år, står du helt fritt i å bruke beløpet som du vil. Har du fått en enorm utgift i form av en overraskende regning? Eller er du eier av flere små kredittregninger som har hopet seg opp, kan det være lurt å vurdere å samle de til ett lån, slik at du kan konsentrere deg om kun en månedlig betaling. Det gjør det enklere å holde kontrollen. Og du kan fortsatt bruke pengene til det du vil.