Gjør noe med dine dyre lån

Det kan være mange grunner til at man blir sittende med mange og dyre lån. Noe kan skyldes feilvurderinger, man lånte mer enn man hadde råd til. Andre ganger kan det skyldes vanskelige perioder i livet, f.eks. skilsmisse, mistet jobben, m.m. Hvis man først havner i en situasjon hvor man har flere dyre lån, er det viktig at man tar fatt i problemet. Det er flere mulige løsninger, og de fleste vil oppleve at de får en bedre økonomiske hverdag etter å ha gjort noe med de dyre lånene. Så hva bør man gjøre? 

Gjør noe med dine dyre lån


Det første man må gjøre hvis man har flere dyre lån er å skaffe seg en oversikt over lånesummene og lånetilbyderne. Dette gir deg et godt utgangspunkt for å vurdere hvor høye renter du betaler i dag, samt se på avgifter og gebyrer.  Deretter må du lage en oversikt over din økonomi per i dag. Hva er månedsinntekten din? Hvor stor økonomisk belastning klarer du i måneden? Med kontroll på alle tallene, har du et godt utgangspunkt for å kontakte lånetilbydere for å se på mulighetene til refinansiering.

Søk om en uforpliktende refinansiering hos Lendo

Det er flere som tilbyr refinansiering. Du er ikke den eneste som trenger å gjøre noe med dyre lån. Derfor er det flere lånetilbydere som har spesialisert seg på å tilby refinansiering.  En refinansiering går rett og slett ut på at selskapet kjøper ut alle lånene dine. Så får du et nytt, samlet lån hos denne ene lånetilbyderen. Fordelen med dette er at lånetilbyderen kan tilby bedre vilkår når man har et stort lån. Ofte vil man få en lengre nedbetalingsperiode, gjerne på 15 til 25 år. Dette vil gi deg en lavere rente og du vil få en bedre økonomisk hverdag. I tillegg vil det å samle flere lån til et stort lån fjerne unødvendige gebyrer og avgifter. I noen tilfeller kan du forhandle deg frem til en betalingsutsettelse, som gir et sårt tiltrengt økonomisk pusterom. Den sterke konkurransen mellom lånetilbyderne kommer deg til gode og hjelper deg gjøre noe med dine dyre lån.

Finn den beste løsningen på dyre lån


Den aller beste løsningen for å gjøre noe med dyre lån er refinansiering. For med en samlet gjeld vil du få en mer oversiktlig økonomisk hverdag, i tillegg til rimeligere månedlige utgifter. Sjekk mulighetene for refinansiering i dag. Låneksempel: Eff. rente 16,84 % 65.000 o/5 år, etab 650, tot: 94.150,- Renten varierer individuelt for refinansiering.