Liste over alle forbrukslån

Vil du søke et forbrukslån på nettet? Her er de beste oversikten over alle forbrukslån uten sikkerhet som du kan søke online via Lån24. For å sikre deg de beste lånevilkårene, bør du sende inn søknader til så mange banker som mulig. Du bruker kanskje ikke mere enn fem minutter per søknad, og da er det oversiktelig i etterkant å sammenligne renter slik at du skaffer deg det absolutt billigste lånet. Vi har kun samlet långivere som gir gir deg muligheten til å sende inn søknaden online, hvor du også kan signere elektronisk med din bankid for å spare tid på postgang og utbetaling av pengene. Du finner mer nøyaktig informasjon rundt lånerammer og aldersgrenser ved hver enkelt bank og kredittinstitusjon under her. For spørsmål rundt hvor lang tid det tar for utbetaling, må du nesten henvende deg til den aktuelle banken.

Lån inntil 350000 kroner fra Santander Bank
Santander Consumer Bank tilbyr lån uten sikkerhet fra 30.000 til 350.000 kroner på dagen. Selskapet er av de største innen sitt felt i Norge, og har nå en meget lokkende nominell rente som starter på 7,9 %. Du søker via hjemmesiden hvis du er over 25 år og har en registrert inntekt på minimum 200.000 kroner i året. Den maksimale lånerammen er på 350.000 kroner, hvor det er mulighet for å ta opp en ekstra reserve etter behov på inntil 50.000 kroner innenfor rammen. Du velger selv hvilken nedbetalingstid du ønsker på inntil 12 år, og denne kan også forandres underveis om det er ønskelig. Klarer du å betale ned lånet raskere enn du hadde tenkt, er dette bare en fordel for deg. Søknaden du sender inn er helt uten forpliktelser, så du kan dermed søke først og vurdere tilbudet du mottar i etterkant. Når du søker om et lån gjennom Santander får du et svar på din søknad, slik at du har muligheten til å bestemme deg om du ønsker å benytte deg av lånetilbudet du mottar.

Lånetilbud fra opp til 12 banker via Zmarta
Ved å søke om et lån uten sikkerhet fra Zmarta, får du helt gratis tilbud fra inntil 12 forskjellige banker og kan dermed sammenligne lånevilkårene i ro og mak før du bestemmer deg for hvilket lån du vil akseptere. Du kan søke om et forbrukslån på nett og ha pengene overført til din egen konto etter behandlingstiden. For å kunne søke om et forbrukslån fra Zmarta må du nå i dag være over 18 år og i utgangspunktet kunne vise til en inntekt på over 150.000 kroner i året. Inntektskravene for smålån på opp til 50.000 kroner er dog på kun 120.000 kroner. Du må også være norsk statsborger eller ha lignet til Norge i de tre seneste årene om du ikke er norsk statsborger. For enkelhets skyld vil du (om ønskelig) få en mail hver gang en bank har lagt fram sitt tilbud på din konto hos Zmarta, slik at det blir greit å sammenligne lånevilkårene før du velger långiver. Du kan låne opp til 500.000 kroner online via Zmarta uten å være nødt til å stille sikkerhet for det belånte beløpet.

Lån opptil 500.000 kroner med Finanshjelp24
Finanshjelp 24 gir deg muligheten til å låne inntil 500.000 kroner uten sikkerhet. Det minste lånebeløpet du kan velge er 5.000 kroner, og den lengste nedbetalingstiden er for øyeblikket på opp til 15 år for større lånebeløp via en refinansiering. Det blir foretatt en automatisk kredittsjekk når du søker om et forbrukslån eller en refinansiering, slik at du får et tilbud med lånerente umiddelbart etter fullførelse av søknaden. Dette tilbudet er helt uforpliktende, slik at du ikke behøver å akseptere vilkår du ikke finner akseptable. Men Finanshjelp 24 sine lånevilkår er meget konkurransedyktige sammenlignet med øvrige aktører innen lånebransjen i Norge. Søk derfor allerede i dag om et forbrukslån uten sikkerhet fra banken, og du har tilgang til pengene en periode etter at du har godkjent tilbudet som blir fremlagt for deg, inntil 500.000 kroner.

Lån til hva du vil med ett lån fra Aconto
Hvis du søker om en refinansiering eller et forbrukslån uten sikkerhet fra Aconto Finans, vet du at et svar er på vei i løpet av bare fire timer etter at søknaden er sendt inn. Det skal være opp til hver enkelt person å ta opp et lån tenker Aconto, som innhenter lånetilbud fra en mengde forskjellige banker, før de presenterer de til deg som kunde. Dermed kan du velge ut det beste tilbudet, slik at du får tilgang til den billigste lånefinansieringen. Du velger selv hvilket lånebeløp du har behov for innenfor rammen opp til 360.000 kroner. Når du er sikret et svar samme dag som sender inn lånesøknaden, er det enklere å planlegge økonomien fremover. Du må være over 21 år for å kunne søke om et forbrukslån eller en refinansiering gjennom Aconto Finans.

Komplett Bank tilbyr i dag ett helt nytt lån
Når du søker om et lån uten sikkerhet fra Komplett Bank, får du tilgang til en selvvalgt kredittramme på inntil 400.000 kroner. Dette er en meget fleksibel løsning hvor du kun må betale minstebeløpet hver måned, men kan disponere beløpet som ligger i rammen som du selv ønsker det. Hvis du kombinerer denne fleksible løsningen sammen med en av de mest konkurransedyktige rentene på det norske utlånsmarkedet, har du en meget god løsning for en finansiering over tid. For å kunne søke om denne løsningen fra Komplett Bank, må du minimum være fylt 20 år og kunne vise til en grei økonomi uten betalingsanmerkinger eller inkassosaker. Banken tilbyr i dag en av de mest spennende nyheter som har blitt presentert i 2018, når det gjelder forbrukslån uten sikkerhet.

Søk et lite lån fra Klikklån med din Bank-ID
Hvis du har behov for et kvikt smålån på opp til 40.000 kroner, skal du søke i dag via selskapet Klikklån som lar deg signere med din Bank-ID. For mindre lånebeløp er denne nye aktøren et meget godt valg, når du skal søke om et forbrukslån på nett. De pengene du skal låne utbetales nemlig med det samme når lånet er godkjent. Lånerammen er på mellom 5.000 kroner og opp til 40.000 kroner, hvor du velger en nedbetalingstid på mellom 1 og 5 år. Klikklån tilbyr smålån gjennom et samarbeid med det velkjente selskapet Thorn, som blant annet tilbyr delbetaling på hvitevarer. For å søke om et lån fra Klikklån må du være over 20 år.

Centum Finans tilbyr forbrukslån
Når du søker om et lån via Centum Finans, innhenter selskapet lånetilbud fra mange ulike banker for å fremskaffe det beste lånetilbudet for deg. De gjør enkelt og greit størsteparten av jobben for deg, slik at du raskt kan finne det tilbudet som er billigst for deg. Betingelsene som gjelder for Centum Finans, er blant de absolutt billigste på markedet, hvor låneeksempelet starter med en effektiv rente på bare 14,9 %. Du kan låne helt opp til 500.000 kroner på dagen fra Centum, og kan velge en tilbakebetalingstid på inntil 15 år om det er ønskelig, men dette gjelder for refinans. Du må være over 23 år for å søke om lån via Centum Finans.

Via Tjenestetorget kan du låne hele 500.000
Det er vanlig å søke om et forbrukslån via Tjenestetorget som nå tilbyr lån helt opp til 500.000 kroner uten sikkerhet. Selskapet tar som mål av å gi deg som søker om et lån uten sikkerhet, et svar online etter at du har sendt inn søknaden. Det er helt uforpliktende å søke om et lån på dagen via Tjenestetorget, men for å få godkjent din lånesøknad må du være over 20 år og ha en årssinntekt på over 200.000 kroner. Det er ikke noe særlig poeng i å søke om et forbrukslån her hvis du har betalingsanmerkninger eller inkasso, da kredittsjekken som blir gjort fører til avslag på søknaden. En stor fordel med å velge Tjenestetorget, er du bruker litt tid på å sende inn søknaden, men får svar fra flere leverandører tilbake fra selskapet.

Opp Finans: refinansiering og forbrukslån
Opp Finans tilbyr i dag en av markedets gunstigste renteløsninger for både et lån uten sikkerhet og en refinansiering av gjeld. Selskapet tilbyr nå en rente på forbrukslån som starter på bare 7,5 %, hvor den endelige rentesatsen fastsettes utifra en individuell kredittsjekk. Du kan søke gratis og helt uten forpliktelser nå med det samme, og vurdere de betingelsene som blir fremlagt. Lånerammen hos Opp Finans er på inntil 500.000 kroner, hvor du fritt kan velge en nedbetalingstid på inntil 15 år for større lånebeløp over 250.000 kroner som skal brukes til refinansiering. Du må være over 21 år, ha en inntekt på over 200.000 kroner samt ikke ha betalingsanmerkninger for å kunne låne penger hos Opp Finans.

Søk om refinansiering av smålån med Axo
Samling av smålån er gunstig for deg som skylder penger til flere banker, og Axo Finans tilbyr i dag en gunstig refinansiering av smålån. Det koster ingenting å søke om et lån eller en refinansiering via Axo, og det er også helt uten forpliktelser. Selskapet satser på å finne den billigste finansieringen for sine kunder, og kan derfor tilby fordelaktige løsninger hvor du som kunde kan spare penger. En søknad om refinansiering som du sender inn, går videre til hele seks forskjellige banker, hvor du som kunde til slutt kan velge det beste tilbudet som er å oppdrive. Du får også hjelp om det er ønskelig, og blir guidet gjennom hele prosessen. Altså en meget gunstig form for refinansiering på dagen, om du skylder penger til flere utlånere.

Når du søker om et lån på nettet, kan det være greit å vite at du mottar automatiske svar fra de fleste långiverene vi har listet. Det garanteres fra bankene og finansmeglerene at du mottar et svar via epost, men du kan også få et svar på skjermen etter at søknaden er innsendt. Det vil lønne seg å signere med BankID der hvor denne muligheten tilbys, ettersom du da også sparer tid i forhold til å signere på vanlige gjeldsbrev i papirform. Slike forbrukslån på internett er normalt sett avhengige av en elektronisk signering med BankID, og at du søker om forbrukslånet innenfor bankens normale åpningstider. Da vil du kunne sette til verks dine planer med det samme.

Du bør være klar over at det nå ikke er mulig å søke om et forbrukslån uten kredittsjekk ettersom en slik vil bli utført når du sender inn lånesøknaden. Det er mange som forsøker å søke etter fraser som lån penger på dagen uten kredittsjekk, men det er nesten ikke til å unngå at banken sjekker hvem de skal låne ut penger til. Men svar vil bli gitt nesten med det samme uansett hvilken långiver du velger. Søk det forbrukslånet du ønsker deg i dag.