Långivere som tilbyr forbrukslån online

Leter du etter et lån uten sikkerhet? Her kan du sammenligne vilkår, renter, aldersgrenser og maks lånebeløp fra alle våre utlånere. Sjansen for å få innvilget et lån er størst hvis du søker hos flere på en gang. Husk på at de endelige vilkårene får du først når søknadene er innvilget, hvor du mottar et uforpliktende tilbud og kan velge å takke ja til det lånet du synes lønner seg mest og har de beste vilkårene. Søknadene vurderes på litt forskjellige måter av de ulike bankene, men som regel må du ha en fast inntekt, være bosatt i Norge og ikke ha betalingsanmerkninger eller inkasso for å få innvilget lånet. Uansett vil du få vite med en gang om du kvalifiserer for et forbrukslån.

Det har blitt mer og mer vanlig å søke om lån uten sikkerhet online. Dette er kjente og seriøse banker som tar i mot din lånesøknad og behandler den. Aldersgrensene som er nevnt er hele tiden den nedre grensen for å bli vurdert som kunde hos de forskjellige bankene. De vurderer alle søknader som kommer inn, men nedre aldersgrense må være innfridd, sammen med at du kan vise til en fast inntekt som overstiger minstekravet den aktuelle banken har, og ingen aktive betalingsanmerkninger, da slike som oftest fører til avslag på lånet. Sistnevnte gjelder for ordinære forbrukslån, for det finnes også spesialbanker som tar seg av søkere med anmerkninger.

Behøver du å låne penger? Du kan skaffe deg et forbrukslån uten sikkerhet.


Hvis du er på jakt etter et online lån uten sikkerhet kan du blant annet søke hos Santander Bank. De har en helt normal søknadsprosess. Den nedre aldersgrensen for å søke om et privatlån fra Santander Bank er på 25 år. Du behøver ikke oppgi hva du har tenkt å benytte pengene til, det stilles ingen form for sikkerhet, men du kan ikke ha noen aktive inkassosaker på deg for å få innvilget søknaden. Pengene stilles til disposisjon på din bankkonto etter at lånet er innvilget. Å søke om et lån på dagen kan av og til være en frustrerende prosess, ettersom mange banker og finansinstutisjoner har ulike krav til søkeren, og noen kanskje avslår søknaden mens andre innvilger. Du har trolig havnet på denne siden ettersom du leter på nettet etter et sted som kan innvilge et lån og at du dermed får tilgang til penger.

Et annet lån som også kan anbefales er forbrukslånet fra Bank Norwegian. Her kan du søke om opp til 600.000 uten sikkerhet. Bank Norwegian foretar en sjekk av din økonomiske situasjon før lånet eventuellt godkjennes, og de har ingen spesifikke krav til verken inntekt eller alder så lenge du er over 23 år, men det kreves en ryddig og grei økonomi for å få godkjent lånesøknaden. Vær imidlertid oppmerksom på at et forbrukslån uten sikkerhet kan være en mer kostnadsfull affære enn om du for eksempel har mulighet til å refinansiere på boliglånet ditt. Men det er ikke alle som har en slik mulighet, og det vil for mange være et lån uten sikkerhet som er den beste løsningen.

Det er også mulig å søke om lån fra flere tilbydere samtidig, og du får muligheten i etterkant til å velge hvilket tilbud du vil benytte deg av, ettersom ingen tilbud er bindene før du aksepterer vilkårene som du får presentert av långiveren. Den endelige renten fastsettes individuelt, og kan variere noe fra selskap til selskap. Du kan da søke om flere lån online, og velge det som gir deg de beste betingelsene for din finansiering. Noen såkalte låneagenter som for eksempel Zmarta eller Aconto formidler lån fra flere banker, og innhenter tilbud for deg uten kostnad. Da kan du enkelt se hvilke betingelser som gjelder for de ulike bankene, før du velger det forbrukslånet som gir deg den billigste renten. Det er ikke mulig å ta opp et lån uten kredittsjekk, men denne varierer fra selskap til selskap. Et avslag i en bank behøver derfor ikke bety at du ikke får et positivt svar fra den neste.